Excursii de primăvară cu bunicii de la Casa Betsaida

Deși primăvara aceasta nu ne-a oferit prea multe zile însorite, am profitat la maxim de momentele frumoase și am organizat două excursii de neuitat pentru bunicii noștri.

În luna aprilie, am petrecut o zi minunată la Moara de Vânt. Bunicii au avut ocazia să vadă și să hrănească animalele, bucurându-se de compania acestora. Pentru mulți dintre ei, a fost o reîntoarcere în timp, amintindu-și de tinerețea petrecută la țară, înconjurați de natură și animale. Zâmbetele și bucuria din ochii lor ne-au făcut să înțelegem cât de importantă este această legătură cu natura.

În luna mai, am vizitat Grădina Botanică, unde bunicii au rămas impresionați de frumusețea și diversitatea florilor. Gradina de trandafiri a fost un adevărat spectacol de culori și miresme, iar serele cu palmieri au adus o notă exotică și specială excursiei. Plimbarea printre aceste minunate plante a fost nu doar relaxantă, ci și educativă, oferindu-le bunicilor ocazia să învețe lucruri noi despre botanica diverselor specii de plante.

Aceste activități nu doar că au adus bucurie și relaxare bunicilor noștri, dar au și consolidat sentimentul de comunitate și apartenență. Ne bucurăm că am reușit să le oferim aceste experiențe de neuitat și așteptăm cu nerăbdare să organizăm și alte ieșiri pline de farmec și bucurie.

Îti place pagina? Ajută-ne cu un like. Mulțumim!