slide1.jpg
Asociatia CASA BETSAIDA!
Îngrijire permanentă
Asistență și supraveghere
Programe recreative
Casa Betsaida, o oază de liniște

Betsaida Idősgondozó Otthon

A "Betsaida Egyesület működtette idősgondozó központ". Idősek ápolása európai színvonalon!

Kolozsvártól alig tíz kilométerre, Szelicse (Sălicea) helységben, erdő melletti nyugodt környezetben várja új lakóit a „Betsaida Idősgondozó” központ. Egy csendes sziget, amely színvonalas szolgáltatásaival megfelelő életkörülményeket teremt az itt élő idős személyeknek.
Idősgondozó központunk megoldást nyújt mindazoknak, akik meg szeretnék hálálni szüleiknek a törődését és áldozatot, és nyugodt és békés öregkort szeretnének biztosítani számukra. Családias, meleg környezet várja őket, megfelelő egészségügyi és szociális ellátással.
Idősgondozó központunk nem egy menhely, ahol egyedülálló vagy a családjuktól elhanyagolt személyek élnek. Színvonalas szolgáltatásaink szeretetet nyújtanak a családok dilemmáira, segítséget nyújt azon családoknak, ahol az idős családtagok fizikai vagy szellemi állapotuk már nem tudnak gondot viselni magukra.
Mi törődünk a ránk bízott személyekkel! Figyelmesek vagyunk, tiszteletben tartjuk őket, minden megteszünk annak érdekében, hogy szolgáltatásainkkal elégedettek legyenek és jókedvvel teljenek mindennapjaik. Szeretettel gondoskodunk róluk, mivel így ők is szeretettel lesznek irántunk és így teljesednek ki a mindennapjaik.

Élelmezés

Idősgondozó otthonunkban napi három főétkezést és kétszeri nassolást biztosítunk. A főtt ételeket is a saját, uniós színvonalon felszerelt konyhánkban készítjük el. Minden hét elején megtervezzük a heti, változatos menüt. Egészségesen, jól megválogatott alapanyagokat használunk, az egyedi igényeket is figyelembe véve.

Felszereltség

Központunk 15 – egyenként saját fürdővel rendelkező – szobából áll. E mellett ebédlő, társalgóhelyiség, erkély, saját konyha és fedett úszómedence áll az itt lakók rendelkezésére. Szobánként mindössze két személyt szállásolunk el. Mindegyik szobában színestévé, új bútorzat valamint zuhanyfülke van.

Ajánlatunk

Jelezze nekünk, ha honlapunkon talált ránk és nálunk szeretne családias hangulatú otthont biztosítani valamely hozzátartozójának. A honlapon keresztül érkező megrendelések az itt tartózkodásuk első hónapban 10 százalékos kedvezményben részesülnek a gondozás és ellátás összértékéből.

Képek az otthon életéből

Videók

Embedded thumbnail for Karácsonyi hangulat
Embedded thumbnail for A Quartz Band karácsonyi előadása
Embedded thumbnail for Angyaljárás